вторник, 13 март 2012 г.

Избрани са финалистите в програма „Менторство” на TrainSoft

На 01 март 2012 г. на коктейл в р-т Вкусната къща в Бизнес център Crystal в София се състоя представянето на финалистите в програма „Менторство” на TrainSoft.

Спонсор на събитието бе хостинг компания ICN.bg, която осигури подаръци и безплатен хостинг за евентуален сайт или интернет проект на финалистите.

Повече снимки от събитието са публикувани във Facebook страницата на TrainSoft.
 

Програмата имаше за цел на конкурсен принцип да бъдат излъчени 3-ма мотивирани и успешни студенти без родители, които да се възползват в продължение на 1 г. от всички, предлагани от TrainSoft  обучения – както професионални, така и за личностно израстване. Програмата включва още и менторство за всеки финалист от страна на лекторите във фирмата, освен изброените обучения.


Избраните ще могат да споделят, да питат, да се учат и тренират, да творят, да бъдат разбирани и подпомогнати. Ще получат и възможност за развитие на идеи в печеливш бизнес.



Менторите ще показват нагледно, обясняват и моделират (оформят) за успех и стимулиране на вътрешния потенциал. 


Презентация на програмата:

4 коментара:

  1. Искаме да благодарим на организаторите за предоставената ни възможност да се включим в програмата "Менторство" на TrainSoft. С радост бихме помагали отново. За нас е важно да покрепим младите и амбициозни хора.

    Гергана Кузманова
    ICN.Bg

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам, че младите хора днес имат такива страхотни възможности. А още по-хубаво е, че има все повече будни родни фирми, които се замислят да инвестират в младежите.

    ОтговорИзтриване
  3. Похвално начинание!

    ОтговорИзтриване