неделя, 5 юли 2015 г.

Успешен екип - успешна компания!

Какво да предложа на екипа си, за да бъде по-мотивиран и по-успешен? Един наистина важен въпрос, който много мениджъри и работодатели си задават. Въпрос за 1 млн. дорала, на който Ви предлагаме да намерим отговора заедно...

Успехът се крие в...



Нека заедно посрещнем предстоящото лято и да се насладим на съпътстващите го моменти.

Посрещнете го усмивка и нови идеи и го изпратете с постигнати резултат и осъществени цели!

През годините натрупахме голям опит по време на съвместнатани работа с множество компании. Вече знаем къде фирмите изпитват най-големи затруднения. Учудващо или не, най-сложната задача е да се „управляват“ хора. И въпреки информационната и техническа среда, която ни заобикаля, най-важното остават хората, които управляват информацията и процесите. Едва ли някога напълно ще се елиминира човешката намеса. Най-същественото звено и преди, и сега, са човешките ресурси. Независимо с каква информация и с каква техника разполагате, винаги трябва да има един или повече специалисти, които да знаят какво и как да правят с наличните ресурси.

Но... дори и да разполагате с тези кадри, не бива да оставяте на заден план отношението към тях, както и непрестанната им мотивация. Да, работодатели, това е Ваша отговорност. За да „отгледате“ един добър екип, който да функционира оптимално, като един организъм, Вие трябва непрестанно да се грижите за него и да давате най-доброто.

Много български фирми се провалят поради тази причина – лошото или липсата на отношение. Замислете се... всеки иска да вижда резултати и да трупа печалба, но без достатъчно стабилен гръб от добре изграден екип... това няма как да се случи. Вашите служители са гръбначният стълб на Вашата компания!

Какво правите Вие за Вашите служители? Помните ли кога за последно организирахте тиймбилдинг; или кога излзохте някъде с целия екип; или кога направихте дори и символични подаръци за хората, които непрестанно всеки ден са зад Вас; кога за последно им показахте, че ги оценявате... Не всичко е пари! Всичко е отношение, а днес все по-често то е на изчезване, а не парите...


Ако се решите на крачката към промяната, оставаме на разположение за Вас! J

Няма коментари:

Публикуване на коментар