четвъртък, 11 юни 2015 г.

ТреинСофт в помощ на фирмите

Подарете едно незабравимо лято на Вашите служители! Подарете си квалифициран екип!


С настъпването на лятото, ТреинСофт има предложение за Вас!


оценка на компетенции на екипа
Оценка на компетенции на служителите

За новото начало на Вашия успех!


Оценете моментното състояние на човешкия ресурс във Вашата фирма! Наш специалист-консултант ще бъде на разположение за Вас в удобно време и място. В рамките на един час с помощта на инструменти и модели за оценка на служителите, ще получите коректна и точна характеристика за екипа, с който работите. Ще получите препоръки и стъпки, които да предприемете, за да поемете пътя към върха. По преценка на консултанта може да бъдете насочени към подходящото вас обучение. То ще бъде специално създадено и разработено за вас и ще отговаря на вашите специфични изисквания и потребности, и въз основа на фирмените цели и компетенциите на служителите.

Стимулирайте креативността на служителите, подарете им обучение – в офиса, в планината, на морето... Нека заедно организираме успешния корпоративен тиймбилдинг. Предлагаме ви практически, интерактивни фирмени обучения, с множество ролеви игри и бизнес казуси, ръководени от порфесионалисти в сферата. Всяко едно от обученията, всяка игра, всеки казус, са изцяло индивидуални и съобразени с конкретните нужди на компанията и със съвременните бизнес тенденции.

Провеждането на фирмени обучения Ви дават възможност да боравите с проверени и работещи техники и инструменти, за да повишите ефективността на компанията и ценността на бизнеса си. Инвестицията в обучение на персонала си струва, защото дори и малка част от наученото, може и ще възвърне Вашите вложения.


Предлагаме Ви напълно безплатна първа едночасова среща-консултация. Свържете се с нас, за да обсъдим крачката към успеха!

Няма коментари:

Публикуване на коментар