неделя, 3 май 2015 г.

Бъдете господари на времето с Microsoft Project!

В днешното забързано ежедневие е от изключителна важност да планираме и контролираме времето си! Time management-а е неразделна част както от бизнеса, така и от личния живот. С продукта MS Project ще се справите с хаоса от чакащи, започнати и незавършени задачи. Microsoft Prject ще въведе ред в хаоса и със сигурност ще подобрите ефективността на вашето планиране.

Управлене на проекти с Microsoft Project от ТреинСофт
Project Management с MS Project



ТреинСофт с удоволствие Ви представя предстоящия курс по Управление на проекти с Microsoft Project! Обучението ще се проведе на 16 и 17 май 2015 г. в учебната зала на ТреинСофт.

Имате възможност да се запишете за участие чрез онлайн формата в сайта, чрез имейл, по телефона или на място в нашия офис.

MS Project e професионален инструмент, с който ще планирате, организирате и управлявате ефективно еднакво добре както процеса на производство, маркетинговите събития, цялостната дейност на фирмата, така и личните ежедневни задачи, а защо не и за ремонт на дома Ви!?

С изключително опростен и лек дизайн Microsoft Project е незаменим партньор в управлението на проекти - необходимо е само да зададете начална дата и продължителност, като също така има възможност да се създават връзки между задачите.

С този софтуер работят изключително големи и известни компании, които боравят с много и различни ресурси (дълготрайни активи, хора, финанси...), с цел по-бързото и по-ефективното им управление и проследяване на дейността и движението им. Основно качество на всеки доъбр проджект мениджър е да има цялостен поглед върху случващото се и да умее да управлява своя екип, ресурси и време.

Microsoft Project комбинира в себе си практични функции и инструменти за управление на проекти като имате свободата да изпълнявате редица операции като:

  • план за работа;
  • продължителност на задачите;
  • налични ресурси;
  • проследяване на развитието на плана и нанасяне на своевременни корекции;
  • обмяна на информация с други приложения;
  • визуализация на план и проекти и др.

За въпроси, запитвания и записвания, моля, свържете се с нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар