неделя, 8 ноември 2015 г.

Access MBA - един различен поглед върху кариерното развитие

За поредна година София е част от световната обиколка на международните MBA ексеперти. Access MBA е събитието, където ще откриете и избирате от най-елитните MBA програми по цял свят! Най-важен е опитът, придобит в чужбина. Нищо не може да го измести, а компаниите са жадни за кандидати с международна квалификация. MBA образованието Ви дава именно тази възможност!

Access MBA Tour - Sofia
Защо MBA?

MBA дипломата дава значително конкурентно предимство на всеки професионалист независимо от икономическите условия. Всеки, придобил MBA притежава необходимите лидерски умения, за да държи бизнеса винаги на върха. В същото време успешно преминалите MBA обучение са в състояния да договорят онези уславия на работа, които удовлетворяват личните им желания.


MBA образованието дава различен поглед върху живота и бизнеса, учи на увереност в собствените способности и правилният начин как да ги аргументирате.

На 9 ноември 2015 г. между 16:30 и 22:00 часа в хотел Шератон имате възможността за индивидуална или групова среща, на която да получите експертна консултация и напътствия, които ще ви доведат една крачка напред в намирането на мечтаната професия.

Мислите, че е прекалено трудно...? Дайте шанс на себе си като започнете промяната още сега!

Нужно е само да заявите присъствието си като се регистрирате безплатно тук.

За втора поредна година ТреинСофт е медиен партньор на събитието и на разположение за Вашите въпроси.

За допълнителна информация:

Лице за контакти: Росислава Борисова
Адрес: 1303 София, ул. Осогово 30, офис 502
Телефони: (089) 561 4150; (02) 920 0239
Skype: trainsoft


Няма коментари:

Публикуване на коментар